blue

så idag har vart en bra dag, eller hur? jag har invigt vårjackan, träffat emelie, ätit sushi, shoppat fina saker, fått sommarjobb (!), ätit god kvällsmat... ja lite så. men när jag avslutar dagen med att lyssna på jackson c frank får jag väl skylla mig själv att jag känner mig lite blå. 'blues run the game' och så vidare... men man får lov att vara lite blå då och då, tycker jag. det ingår liksom i detta vi kallar 'livet'.
 
imorgon kommer bli minst lika bra, jag ska upp och springa och sedan luncha med cicci som jag inte heller träffat på evigheter! får väl påminna mig själv att jag ska avsluta dagen med taylor swift istället eller nåt... 'I don't know about you, but I'm feeling twenty-two!', typ så! och lite fuldans på det.
 
yes!
 
mvh potatisnäsan

slipa knän

sista dagen på praktiken! skönt faktiskt! ser fram emot sovmorgon och att kunna duscha på morgonen istället på kvällen. sjukt jobbigt att duscha på kvällen då håret blir äckligt så snabbt! i-landsproblem??
 
sista dagen gick bra, hade två patienter som vanligt. ton och tal... men sedan hände nåt kul! fick prova på att slipa ett knä! ja alltså, ett "knä" är inte bara en kroppsdel utan en del av en hörapparat... samtidigt som jag gjorde detta nya spännande (man känner sig typ som en tandläkare, borren/slipen låter exakt sådär obehagligt!), iaf samtidigt som jag gjorde detta kom håkans nya singel på radio! hörde inte så mycket i och för sig, pga slipen. men mys! har inte hittat det perfekta ögonblicket då jag ska lyssna på den 'på riktigt'. är lite rädd för att bli besviken... det jag hörde lät inte som jag trodde. lät lite mer depp än vanligt. 
 
okej, nu är jag redo att lyssna... 
 
HEJ!
 

dubbelt

Fan. Livet är falskt. Och fint. Ångesten vs. Lyckan.


RSS 2.0