soup & bagel

eftersom jag är en så oerhört upptagen och viktig människa (=plugghäst) har jag inte hunnit träffa mikael så mycket de här senaste veckorna så han mötte upp mig vid lunch för att ja, luncha! vi provade ett ställe som heter *rubrik*. ligger nära korsvägen och har velat prova det länge för det ser så mysigt ut.
och eftersom emelie påminde mig om den otroligt goda västerbottenpajen vi gjorde med jessica för ett tag sen så var jag tvungen att ta en sån. sjukt gott! varför har jag aldrig ätit det innan? mikael åt *rubrik*. riktigt gott det med.




på tal om annat spännande.
jag ska åka till Lyon om NIO dagar!! helt galet. jag tror att jag har fixat det mesta.. vet inte vad eller hur mycket grejer jag ska ta med mig bara, kanske borde börja planera det där. den här första månaden har gått så snabbt, så hur sanbbt kommer inte två och en halv gå i frankrike? jag tror att tiden kommer flyga iväg när jag är där. iiiiih! aaah! oooh! huh?

you make me feel like i'm living a teenage dream

let's run away and don't ever look back



bästa känslan är att bli omfamnad av dig, finns inget tryggare. får nöja mig med skype-kramar i några månader bara. men som nån vis kvinna på the hills sa en gång att vinden är som frånvaron, om lågan är svag kommer den blåsas ut, men om den är stark gör vinden den starkare. Något sånt, jag tyckte det var fint!

let's make it matter

det enda jag har gjort den här veckan efter att ha kommit hem från uni är att plugga, städa och handlat lite typ. FAN VA KUL!!!!! undrar om personen Emilia finns kvar för känns som hon bara går på autopilot just nu.

god
natt

flygplats drama

drömde att jag stod på en flygplats och insåg att jag inte hade min resväska med mig, visste inte hur jag hade kommit dit eller nånting. flygplatsen var samtidigt en stor nöjespark också. otroligt förrvirrande när man inte fattar att det bara är en dröm... får inte glömma väskan när jag åker på riktigt!

qu'est-ce que c'est que la vie...

ok here we go. ny knätopp and it feels good except the tension in my shoulders won't disapear. behöver en ordentlig massage känner jag! borde nog ta bort det på mitt cv där jag skrivit att jag hanterar stress bra, för tydligen kan inte min kropp göra det. så himla mycket att plugga...
anywho, biljetterna är bokade! första oktober går tåget och flyget mot Lyon och det ska bli så jävla kul känner jag! tror det iaf. fick schemat häromdan och vi har mest lektioner på eftermiddagen, nästan så att de planerat att man ska vara ute länge på kvällarna. Haha, fast kanske är bra.


vill må såhär jämt:


dear shadow alive and well

stressad ut till tåspetsarna om man nu kan uttrycka sig på det viset. varför är vissa bara så där naturligt överlägsna alla andra utan anledning? ååh. vill inte se upp, men gör det i ren reflex. känner mig som en liten dammtuss ibland, en osynlig en dessutom. I don't know what I have done, I'm turning myself to a demon.

men the world is alive now in and outside our home. jag är bara lite stressad, that's all.
här vill jag ta ett avkopplande bad, tack.


thecoolhunter

RSS 2.0