rosa

vill bara säga hej, god natt, sov gott. idag var stressigt, huvudvärk, kaos. men fint. jag har hittat det där lugnet som gör att jag mitt i allt kaos kan ta det långsamt, ordentligt och sansat. otroligt skönt. nu väntar en helg av avslappning, mys, häng, advent (!), julkalendern och kanske lite öl på fredagen. jag är nöjd.
 
söta drömmar önskar en sömnig emilia.
 
såhär kan det se ut på hjalmar brantingsplatsen efter praktiken ibland. ...and I think to myself, what a wonderful world... (cheesy, men sant)

171013




jo jag lovar, jag ska sudda bort molnen. snart.

men först... skriva ner, skriva bort.
 
ständigt trött. jag vet inte vad det beror på. eller så vet jag det, men jag orkar liksom bara inte. allt är otydligt och luddigt. hösten är mörk osv. snart är det vinter. och så är jag väl negativ också. nåtsånt. 
 
snälla. var försiktig med vad du säger till mig. jag kan inte hantera det. jag kommer falla ihop i en hög. utmattad, sårad, bortglömt, betydelselös. det är så det känns. 
 
sådär. nu ska jag dansa zumba, få energi igen och komma på hur jävla bra det här livet kan vara ändå. måste bli så, kan inte låta mig själv ruttna i dumma tankar. hejsvsejs!

RSS 2.0