cape cod kwassa kwassa



"but this feels so unnatural, peter gabriel too"

Klockren video. Vampire Weekend är så random!

Mac N' Cheese


Kanske är det bara den här veckan i månaden som alltid tycks bli så jävla sämst för mig eller så är det jag. I vilket fall som helst är det i och för sig jag, men den här veckan är ju aldrig 'jag' på riktigt. Jag hoppas så innerligt att det är den här stupid week cause I don't like this.

Aaaanyway.. Universitetslivet har rullat igång och förutom all dyr kurslitteratur (ca 900kr totalt) så känns det bra. Hade varit gött att kunna plugga franskan i Nice istället, säkert way more effective också men vad gör man. Pengar växer inte på träd som man brukar säga, eller? Har i alla fall en plan på att dra till Buenos Aires nästan höst och plugga spanska några månader, och eftersom jag planerar så långt i förväg är det ju realistiskt! Wiiho! Grejen är bara att jag vill åka nu på studs. Not possible, I know.
Känner mig livrädd för att börja plugga ett program och fastna i Sverige typ resten av mitt liv. Okej, hade inte tänkt bo nån annanstans heller egentligen, men man vill ju upptäcka lite mer innan man bestämmer sig helt, right? Som tur är (otur är..) så har jag ingen aning om vad jag ska bli, så det känns ju tryggt.

Huh`? Va snackar jag om? Jag vet inte, and let's leave it there.

RSS 2.0