if it's the beaches

If it's the beaches' sands you want
Then you will have them
If it's the mountains' bending rivers
Then you will have them
If it's the wish to run away
Then I will grant it
Take whatever you think of
While I go gas up the truck
Pack the old love letters up
We will read them when
we forget why we left here

c'était moi och jag gjorde det bara för dig

tror jag borde ställa mig nästan söndag och laga matlåda inför hela veckan. om det är något riktigt gott så spelar det ju ingen roll ifall man äter samma mat vareviga dag. hejdå sena kvällar med nine o two one o, hejdå lata livet. nu är det solsidan.

guilty pleasure


no way! out west

äter frukostmacka och gråter till biggest loser. kan en dag börja bättre än så? jo, det kan den och det gjode den! vaknade av ett sms från elias. fleet foxes till way out west!!! sick sick sick! måste skrapa ihop pengar till denna underbara händelse! en till bra sak: jag har alltid haft lite fobi för hemtelefonenen, men inte lika mycket längre för den ser ut SÅHÄR. tack katherine! also, jag ska börja jobba med att boka besökare till the studio på måndag. helt enkelt många goda besked i det här inlägget.

trevlig torsdag!

notering

jag tycker det är lite kul att det står "till vardag och fest" på leverpastejspaketet. inget höjer väl feststämningen som ett macka med leverpastej antar jag.

nothing and everything is possimpible!

jag absolut älskar how I met your mother. Bästa serien som någonsin gjorts! vill ha ett CV som Barney...

new/neuf/nuevo

när man inte har tränat på flera månader får man väl räkna med att ha träningsverk i hela kroppen efter ett basic step up pass på fysiken. att sätta sig upp i sängen imorse var helt otroligt smärtsamt, men man kan ju inte undvika den goda känslan av att ha gjort någonting bra!

och jag undrar varför sf envisas med att inte ha några bra filmer på programmet, tycker verkligen allt verkar sjukt tråkigt...

så... det är mitten av januari och jag har inga planer whatsoever inför våren/sommaren. jag kan nu säga att jag INTE tycker om att se på när alla andra gör något med sitt liv medan man själv virrar runt, hoppas på nåt halvtråkigt jobb och tar slut på sina sista sparpengar på hyra och mat. vill helst inte sova för då måste jag vakna och ta tag i mitt liv osv. men de här tråkiga, deppiga tankarna umgås jag inte med hela dagarna, jag försöker se positivt och ljust på framtiden. jag ska få ett jobb, spara pengar och göra något riktigt bra utav dem! äh, vi får se.

in the mean time försöker jag hitta någon musik att lyssna på. det mesta just nu låter tråkigt/opeppt/mörkt/gammalt. gamla personliga favoriter funkar ibland men snart är det utspelat. idéer någon?

mycket bättre än originalet

en låt jag behöver lyssna på just nu: Goldspot - Float on

don't knock it you've been here before


jag vill ha sommar nu, vem vill inte det liksom. jag vill kunna ha picknick o botaniska, ligga och läsa i skuggan för att det är för varmt i solen. ännu mer vill jag ha ett jobb och känna att jag gör något av tiden, att jag inte bara sitter hemma och skriver ett blogginlägg och väntar på att mikael ska sluta skolan, hur patetiskt är inte det? jag har faktikst kollat platsbanken nu några timmar och skrivit personligt brev till BK, men mejlet kom inte fram. fick ett mejl tillbaka att deras inkorg var full eller nåt sånt. jaha, det där kändes ju meningsfullt att lägga sin tid på.

jag ska i alla fall beställa ett sånt där utdrag från mitt register från polisen (igen) idag ifall jag skulle få vikariera på dagis. var jag tvungen att slarva bort det gamla...? kände mig sådär überduktig igår, sådär som man gör kanske nån gång i månaden. rensade mina lådor, sökte liseberg, satte upp min på en vikariepool, skrev ett personligt brev för första gången i mitt liv. men sen åt jag chips. känns hopplöst ändå. inte för chipsen alltså... men kommer jag någonsin få ett jobb?

det löser sig alltid, du kommer hitta nåt!
säger de.




Where's Fluffy?


var tvungen att spara den här bilden när jag såg den på signes blogg. rosa, fluffiga moln! finns det något mysigare? nu vill jag krama om den där fina pojken jag har i mitt liv <3

i think ur a contra

jag vet inte, men jag har inte längre något att berätta för cyberrymden. kanske för att jag har tagit det så otroligt lugnt sedan jag kom hem och kollat på massa film, sovit och sånt där man gör när man är ledig. ibland knackar den där ångesten på och säger att jag måste söka lite jobb men då svarar jag att det är lite för tidigt för att prata om sådana där allvarliga grejer och smäller igen dörren i ansiktet på den. förutom de besöken så är det skönt att inte göra någonting, bara vara. vara med dem jag saknat. till exempel var jag på mysig nyårsmiddag i alingsås, och jag är glad att nyåret inte firades på tåget tillbaka utan sedan hos min älskling. saker blir tipptopp om man bara gör dem tipptopp. nu motsäger jag mig själv men vad är det för mening med att leva om man inte är lite motsägelsefull. är inte lika kul då.


RSS 2.0