just saying

måste fysiken ha så dåligt schema? det passar inte in med när jag vill träna. ursäkter som vanligt, you'd say, men det är faktiskt elakt av dem att inte ha något pass mellan 11 och halv fyra imon. vi får se hur jag gör...

idag var jag på språkkafét med Mariam och Magdalena. det var verkligen mysigt att hänga med mina franska vänner! det var nog fjärde gången vi planerade att gå dit och den här gången blev det inte inställt! vi talade dock ingen franska vilken var lite 'too bad' men vi hade mycket intressanta konversationer ändå.

jag och mamma har precis kollat på tre (eller var det fyra?) avsnitt av veronica mars. det är kul att vi är lika nördiga. jag skulle kunna kolla hela natten om det inte var för att jag ska träna imorgon. eller hur var det nu med det?

obsession: brand new eyes


i princip det enda jag lyssnar på just nu. fy sjuttsingen vad bra den är ! när jag lyssnar på hayley williams skrik-wailing (borde vara hemskt, jag vet!) i låten All I Wanted är det nästan så att jag skrattar för det är så förbannat bra !

baby

ibland när jag går runt ensam i stan eller är påväg till universitetet får jag plötsligt en känsla av att mitt framtida barn har åkt tillbaka i tiden för att se hur jag såg ut när jag var ung. mitt barn gömmer sig antingen bakom ett träd och spionerar eller går runt bland alla andra, som vanligt. kanske t.o.m stirrar mig rakt i ögonen när han/hon går förbi.

Han (vi säger han för det brukar vara det när jag tänker på det) har anpassat sin klädstil till 00-talets så att han lätt smälter in. Kanske har han något speciellt uppdrag som i typ Förhäxad ! oh så spännande ! alla våra framtida barn kanske går runt ibland oss och iaktar oss för att hitta viktig information som kan rädda våra liv när vi blir äldre!

eller så är jag bara paranoid.

paramore

jag har ingen inspiration för att skriva, det kändes bara rätt. hur det nu går ihop. jag vet inte. den här veckan känns så.. grå. jag är ingen poet och orden är inte mina vänner så jag kan inte uttrycka mig bättre än så. ingenting är fel, allting är bra. men alla dagar kan inte vara lika färgglada, eller hur? men det är ju löjligt, för det är verkligen ingenting som är fel. förutom det, och det där då såklart men så har det varit ett tag.

jag behöver sömn, där har vi det. jag behöver träna och sova. det ska bli så skönt att ha tid att göra det nästa vecka! och fortsätta kolla på veronica mars, säsong ett, som jag fick av mikael på min födelsedag. yes please.

"Give me attention
I need it now
Too much distance
To measure it out
Out loud
Tracing patterns across a personal map
And making pictures where the lines overlap
Where the lines overlap

No one is as lucky as us
We’re not at the end but oh we already won
No one is as lucky as us
Is as lucky as us
"


enrhumée

varför bloggar jag så mycket plötsligt? no one knows.
måste bara säga att bandet Moneen jag nämnde i förrförrförra(?) inlägget faktiskt äger! jag har spotifajat dem ett tag nu. men det är inte första gången mark hoppus introducerar ett nytt band för mig. exempel på andra band han upplyst mig om: the format, socratic och.. *mitt minne sviker mig*. remember franskan?

prison break

mitt minne är ett fängelse just nu. och där försöker jag låsa in alla franska verbformer, verbkonstruktioner, dativ objekt, adverb osv. ungefär klockan tolv på fredag kommer jag ge vakterna ledigt och allting kommer rymma ut. det kommer kännas väldigt skönt och tomt i min skalle. men antagligen inte lika roligt att hitta alla fulingar som är på rymmen igen, till den andra fruktade grammatiktentan...

sänd mig lyckotankar!
fredag 16/10 (aka min födelsedag)
9:00 - 12:00

z

Imorse när jag halvsov drömde jag att jag växlade mellan att vara shampoo, balsam, hårspray och mousse av märket TRESemmé. Jag VAR dem...? Ahwell.

Helloooo Internet!

... That leed us into our next song, which is by Moneen, asking my mom the musical question "Are we really happy with who we are right now?"
(Ur: "My Sixth Podcast" av Mark Hoppus)

Här sitter jag och skrattar högt för mig själv medans min snygging ligger och får sin välförtjänta sömn precis bredvid. Lite okänsligt av mig kanske.. Oh gud, Mark Hoppus är så sjukt rolig. Hade nästan glömt! Jag saknar den tiden då han gjorde podcasts var och varannan vecka och jag laddade ner dem till min iTunes jag skaffat endast för att kunna lyssna på dem. Och datorn gick så segt för, jaa, det var en dålig dator, och det var innan min tid som iPod-ägare. Och nu sitter jag vid datorn, och sover inte bredvid min baby - varför??? kan man som läsare undra...

Idol var lite av en besvikelse idag. Vilket dåligt tema! Fanns dock de som could handle it som man säger då va. Ser fram emot MJ-temat nästa vecka, vem gör inte liksom!

Ok, maybe I should join the Dream Team och gå och lägga mig (good one, eh?)

PS: Jag har Release Me på huvudet just nu. Det är en skön låt, fast Agnes gör den bättre än Idol-Eddie. Det var väl han som sjöng den?

/BollarOchAndraBullar/GyrlzNightIN/Breellt/







Jag gillar personer som bjuder hem folk på spelkväll,
personer som leder ett bullbakande,
och personer som tar med sig Alfapet!

Jag älskar sånna personer

PS. Personer som klär ut sig till träd får man inte glömma!
De är coola de med.

RSS 2.0