may all of your dreams come true


"You are my sister, we were born 
So innocent, so full of need 
There were times we were friends but times I was so cruel 
Each night I'd ask for you to watch me as I sleep
...
You are my sister 
And I love you 
May all of your dreams come true 
I want this for you 
They're gonna come true
"

-

Imorgon fyller min vackra storasyster år.
Så många gånger jag önskat att jag var mer som henne, så mycket hon har lärt mig utan att veta om det. Hon har alltid varit min förebild, hon är så stark fast hon säger att hon inte är det. Hon säger mycket dumt om sig själv ibland! Men jag vet vilken fin männsika hon är.
Te quiero hermana!
<3

förkylningen ska dö!

The First Single
"I can't stand to think about a heart so big, it hurts like hell"

Jag befinner mig i nåt mittemellan. Jag har pausat livet lite sådär som man kan göra en lugn fredagskväll. Är helt slut i kroppen endast pga plugg. Visste inte att man kunde bli så slutkörd av att studera! Eller jo, det visste jag nog men man glömmer lätt. Precis på samma sätt som jag nästa gång jag går till frisören kommer att lova mig själv att klippa håret regelbundet i fortsättnignen. Men nix pix, så blir det ett års väntan igen! Inte samma grej kanske...

Anywho.. Planerade aktiviteter imorgon:
  • Fonetiktenta
  • Farmors kalas
  • Creed of Sin's spelning på Brew House
  • Utgång med underbara tjejer!
Fullspäckad dag (vilket konstigt ord!). Men jag hoppas jag återfår mina krafter för jag ska skriva en FELFRI tenta, känna mig SNYGG, vara GLAD och PEPP, solen ska SKINA, åtminstone i mitt hjärta! Ojojoj vilken poet jag är... Imorgon ska helt enkelt bli LEGEN... wait for it.. DARY!

"Whenever I start feeling sick, I just stop being sick and be AWESOME instead!"
- Barney Stinson




ung och vild

mr moon är inte lika bra som jag mindes. mando diao är mer emilia, 14 års musiksmak. nu känns det opassande men jag fortsätter lyssna.
to china with love! damn, walking down the memory lane typ. jag gillade att sitta instängd i tvättrummet och lyssna på min mp3-spelare som hade hela 256 Mb minne. helt kolsvart och varmt pga torkskåpet. där kunde jag sitta länge, speciellt med blink-182 i öronen.
jag fantiserade om ett mer spännande liv och var rädd att jag förstörde musiken eftersom jag i framtiden skulle associera den med tvättstugan. där satt jag och mimade för mig själv och hoppades att ingen skulle öppna dörren!

those were the days...

Alice


Alice hade en fin prick vid munnen tycker jag, såg lite ut som om hon druckit choklad! Hattmakaren spelade en mycket fin roll, jag tyckte om den. Men varför höll den vita drottnigen händerna sådär hela tiden?

min mikael bjöd mig på frukost idag på espresso house (såklart). sen träffade jag fina paulina och fikade fudge och lät solen stråla rakt in i ögonen medan paulinski sjöng vackert som regina. nu ska käkas pizza, sen ut med klasskamrater och fira inskickad hemtenta. hurra!

step... where?

känner mig stolt, glad och nöjd för jag har äntligen köpt gymkort igen. jag försökte inte tänka på allt jag inte kommer ha råd att göra denna månaden när jag köpte kort för 6 månader. men jag antar att det är värt det! jag vill bli piggare, gladare och känna mig hälsosam!
haha, instruktören för step up är så himla underbar. han spricker nästan av energi och utsrålar så mycket glädje! idag skulle vi låtsas att vi var med i melodifestivalen, först andra chansen sen finalen. jag kunde tyvärr inte hänga med överhuvudtaget pga att:

1. det var längesen jag tränade
2. koreografin är sjukt invecklad och vi hoppade över brädan föör många ggr.

jag stod mest som ett fån och kollade på när han snurrade runt där framme.. men jag ser fram emot att lära mig!

/ "positiva emilia"

chokladdig

igår gjorde jag värsta kapet! två kjolar för 125 kr. åh jag älskar rea. sen klippte jag och mikael av banden. det kändes rätt, vi har haft dom så länge speciellt han. way out west banden alltså. vi fikade på espresso house och jag blev chokladdig! det är ett nytt ord jag har kommit på (jag är säkert den första ja), men det är ju fyndigt inte sant? Mmm, nu blev jag sugen på choklad. Ska väcka Mikael snart så att vi kan äta frukost, han snarkar på som vanligt ovetandes om min kurrande mage! Närå, han är fin. Kan inte säga något dumt om den snubben.


RSS 2.0