I hope this song will guide you home

inget på ipoden duger just nu förutom such great heights så då får man ta till spotify. tack för att du finns lilla gröna runda konstiga grej, vad du än ska föreställa... aha, kanske ljudvågor? det verkar logiskt i alla fall.

känns verkligen just nu som att allt står still fast samtidigt rusar förbi, som att jag står utanför lite grann. men ändå inte. äh, ingen idé att spinna vidare på den där tanken! varför tänka överhuvudtaget liksom. jag vill bara lyssna på musik, dricka vin, sitta på en grönt gräs, skratta och vara lycklig! det låter väl bra? jävla väder, men det blir en bra valborg ändå för det har jag ställt in mig på!!

H

det här med att hitta kläder att ta på sig för kvällen...

hade en underbar dag med min älskling igår; simning, sushi, shopping och Shutter Island! wow! ser ni? SSSScary. filmen var riktigt bra, för en gång skull lät jag mikael välja haha. jag är lite för självisk i vanliga fall :S. men den var en av de bästa filmerna på länge. jag menar, I Love You Phillip Morris var bara sådär stundtals underhållande, ganska stor besvikelse faktiskt. anywho, vad utmattade vi var sen efter den heldagen.

btw, det har varit en blinkig dag idag. hur underbart hade det inte varit om de kom till pier pressure! åh, jag hade dött tror jag för det hade varit för perfekt!

till en helt annan grej. jag satt och tänkte på bussen idag att det finns många bra saker som börjar på H. Bl.a:
How I Met Your Mother
Himynameismark.com
Helium
Håkan Hellström
Hamburgare
...
glömde nu bara för det. hjälp mig hitta på fler!

inlägg nr 63

jag och Cicci kollade på 12 avsnitt av mysteriet på greveholm i måndags, idag blir det fortsättning! kan inte förstå hur den kan vara lika bra som när man var liten, jag menar, man brukar ha lättare att uppskatta julkalendern när man är typ 1.20 lång. för det hänger ihop med längden... men inte i detta fallet. fast jag är ganska kort i och för sig. vad är det för konstiga teorier jag börjar med nu? ska sluta skriva nu, hejdå.

!

I've just got to get myself over me.

nananana batman!

oh, såg dessa på the cool hunter nyss. de hade matchat min nyckelring så jävla bra! haha. fast i ärlighetens namn hade de nog inte matchat bra till någonting alls. varför vill jag ha dem då?


godiset vann över sticky

hade helt glömt bort, jag lånade ju en bok på biblioteket idag. här har jag degat framför datorn och shufflat på itunes, men det är alltid gött det med!

boken heter i alla fall '21 Proms' och är en novellsamling. titeln låter lite cheesy, men man vet ju aldrig ifall det är den goda sortens cheesy eller den sämre varianten. det måste helt enkelt undersökas! Rachel Cohn (en av författarna till Nick & Norah's...) har skrivit en novell. får se om jag orkar börja ikväll...

lalalala han sover så sött

igår var mysigt! vi stannade inte så länge men å andra sidan kanske det var det enda rätta. det är ju lätt hänt att fina stunder förstörs när man drar ut på dem. jag vill definitivt gå tillbaka in i diskokulans ljus någon gång snart, stället hade en skön vibe! btw, jag skriver detta på mikaels iPhone. jag vill jag vill jag vill också ha! för då blir jag lycklig eller hur? jag hamnar nog i materialist-himlen i alla fall, som jag gjorde när jag köpte mina martens. tänk vad löjlig man är ibland!

jag önskar att vi hade planerat bättre så att vi kunnat hälsa på Emelie i freiburg. hade varit perfekt till hennes födelsedag! men om inte allt för lång tid är hon tillbaka!! det måste firas! Pauli, hur blir det med den där vårfesten med Fleetwood Mac? vi måste börja planera!

skulle se juno igår, men fastnade på klyschig kristen amerikansk skit.

låt den här dagen vara fri av illamåendekänslan som förföljt mig de senaste dagarna - ena sekunden vrålhungrig, andra bara vilja spy. nej, jag är inte Juno McGuff.

imorse tog boken slut, bara sådär. jag satt i sängen med hakan hängandes, boksatvligt talat. läs den. Nick & Norah's Infinite Playlist. Den kommer blowa era minds. min mind åtminstone. jag vill bara hoppa på ett flyg till n.y och besöka alla platser de var på, låtsas att jag är hon. men först måste jag se filmen. hoppas M inte läser segt. Åh chips. Va, liksom?

såg most awesome mtv2 lista (nu heter den tydligen mtv rocks). Mumford & Sons, Paramore och Vampire Weekend var alla med på den. ska youtuba the only exeption för jag såg bara slutet, men den såg väldigt lovande ut. massa rum i genomskärning som hayley springer igenom, låter ju bra för en video eller hur? inte så värst originellt men det är en klassiker, funkar alltid.

btw, vet inte om brunchen var ett stort misstag men den var otroligt god. mådde hemskt resten av dagen och var tvungen att lägga mig kl.20 efter gossip girl. den där serien har gått ner sig rejält. kan inte sluta titta ändå, får se när jag ger upp.

-

Ska se The Notebook för första gången nu. Man ska tydligen förvänta sig en ström av tårar? Hmm... Låter farligt för mig. Men jag är nyfiken!

UPDATE: (8:56 nästa dag)
Okej, jag föll för det romantiska vackra. Nu ska jag bjuda Cris på frukost på Condeco, mmmm!

RSS 2.0