vibe

idag har jag tränat första gången på länge efter en lång envis förkylning! zumba! sen åt jag massa choklad... plus minus noll! eller kanske lite mer choklad än träning.. äh!
 
nu sitter jag med kära spotify och lär mig lyssna på hiphop enligt Elins rekommendationer. "Elins hiphop-skola" kallar jag det. jag väntar ivrigt på min specialdesignade playlist som ska visa en ny värld. okej, nu överdriver jag. hiphop är väl inte totalt främmande för mig men det har blivit en del blink-182 i mitt liv och på den vägen är det. haha vet inte vad jag snackar om längre. 
 
oj kolla klockan! dags att gå in i sleep-mode och ladda om inför en ny dag på Hörsel- och dövverksamheten.
 
xoxo (Gossip Girl)
 
Elin och moi à la suddiga och korniga.

...

sitter i min tältsäng i min lilla 18-kvadratare, som knappt har några möbler ännu, och lyssnar på Tallest Man on Earth. vad annars ska man göra? dagarna just nu består av praktik på Sahlgrenska där jag får ta emot patienter för hörseltest och kanske nån liten specialmätning då och då. det är kul! är dock redan lite skadan då statistiken på bloggen såg ut som ett audiogram...
 
annars går livet vidare... längtar tills på lördag då jag får träffa finaste Paulina. åh! saknar många fina vänner som dissat gbg och lever sina liv i någon annan del av Sverige. orättvist tycker jag! man kan inte bara lämna sådär! fast okej, är lite sugen på att lämna den här stan jag med. har bara tyckt att det är grått och trist på sistone. men det kanske blir ändring på det när våren kommer till stan. åh, längtar! varför längtar man så mycket egentligen? till våren, sommaren, då när jag har pengar, då när jag blablablabla. ska lära mig leva lite carpe diem/YOLO kanske, som jag och Emelie pratade om häromdagen. hela livet går bara ut på att längta! men det finns väl något fint och härligt med det också...
 
nej nu ska jag sluta med mina *punktpunktpunkt*-tankar höhö. dags att nana i min knarriga, temporära, men ändå helt okej fungerande säng.
 
puss!
 

RSS 2.0