22

en kornig bild från igår, min födelsedag. hade en så otroligt fin kväll. mamma, pappa, cris och elias kom hem till mig och mikael och vi åt en supergod morotssoppa samt en grymt god tårta med dulce de leche och hallon på. jag fick bl.a. en sjukt fin LP-skivan med junip (ett band som josé gonzález är med i) som jag ser mer som ett konstverk. den ska upp på väggen så fort vi får upp tavelhyllan! ficka massamassa annat fint med. tack!
 

*världenbästarubrikdukantänkadig*

Sitter och väntar på att Project Runway Sverige ska börja snart. Det är KOLsvart ute, och av nån anledning har vi inte så många lampor tända hemma. Längtar efter solen i december!! 
 
Appen "Voxer" lyser i alla fall upp mina kvällar ibland. Idag skickade jag och Emelie några röstmeddelanden till varandra. Sånt är mysigt! Jess och Paul, ni måste också skaffa den! En annan bra grej är att man blir mer van vid att lyssna på sin egen röst. Det låter förjävligt, men lite mindre förjävligt för varje gång.
 
NU! Några random bilder från igår när vi åt på Andrum med familjen. (Några bilder har amerikansk val-tema. Alltså inte djuren. Nån gratisgrej på hipstamatic. Fråga inte)

DEN HÄR bilden är från idag. Jag kör på lite idag. BILDBOMB som det kallas.
Jag vet. Har lite svårt för den röda tråden när jag bloggar. Allt eller inget. Jag GILLAR det.

promenad i oktober



021012

På jakt efter en snygg matta idag, att ha i köket. Tydligen omöjligt?? Har presentkort på Åhlens, men de har SNÅLT utbud tycker jag! De snygga mattorna är 90 cm långa? Vafan är grejen? Okej, behöver inte bli så irriterad av detta kanske...
 
Här är en bild på mig på väg hem från matt-letandet i alla fall:
Blä, vill ha en bra kamera och lära mig att fota. Orkar inte med en stor systemkamera, men hade velat ha en kompakt systemkamera! Åh, om man ville lägga tid och pengar på sånt...

RSS 2.0