barcelona


haha, ett nybörjar-collage. men fint hade vi det.

flying home



lekte lite med en bild jag tog på planet hem. och man kan ju inte säga nej till rosa fluffiga moln! på planet lyssnade jag igenom hela +44 skivan. trots att det kommer ny musik som jag gillar är blink-182 och +44 band som jag alltid kommer gå tillbaka till. från +44-skivan kommer ju citatet jag använt som bloggnamn.

dear you, tonight let's get ahead of ourselves
cause now i barely can remember
yesterday stretched on for so long

tomorrow feels like forever

låten heter 'cliff diving' och är en av mina absoluta favoritlåtar och perfekt att lyssna på till sommaren. man får den där känslan att man har hela livet framför sig och man kan göra vad man vill av det.
...till exempel flyga högt över de rosa fluffiga molnen! höhö

BFFs


snygga kompisar jag har va? fick träffa den tredje snyggingen igår också...
lucky me!

note to self #1

- drick inte kaffe fö fa-an! lär dig någon gång!
anledning:
kaffe gör att du blir alldeles darrig och snurrig. visst du pratar snabbare vilket kan vara lite kul, och du blir lite mer pepp på saker. men det tar inte lång tid tills du bara blir jobbig och nervös. koffein är inte din grej. tänk aldrig att "det bara är en liten latte". det räcker för att förstöra en hel dag.

undantag:
1. vid festligare tillfälligheter när du t.ex ätit mycket tårta. då är effekten inte lika stor.
*
2. vid utgång kan det väl vara okej med en lite extra kick. men inte för mycket! max en halv kopp!*
3. 20% kaffe och 80% mjölk.*

*alltid i kombination med en ordentlig måltid.



creepy emotions



jag dör på mig själv. sitter på jobbet och kollar på denna videon utan ljud varpå slutet kommer med alla tysta (för mig) ljubel och jag får tårar i ögonen. jag får tårar i ögonen? för att beyonce får applåder och ser så glad ut? typ.

for a pessimist i'm pretty optimistic


bild från lisebergs Skanska-dag förra sommaren

och vad hände med de lockarna egentligen? jag är för lat för att styla mitt hår så det är bra när det är bra annars får det typ va'. nu är det bara platt + vågigt på fel ställen och bara fel. kan någon ge mig en kurs i att fixa sig i håret? helst så att man får det klart på fem min.

just nu: lyssnar på paramore och önskar att jag också fick se dem på putte i parken som håller på NU. haha, ja. paramore på putte i parken. :PPpPpPP typ.

110702


RSS 2.0