Maj 22, 2010

what's the point of doing anything! skit, solen försvann. jag som äntligen tänkte lägga mig på gräsmattan och få lite färg. vi får hoppas på ett bra picknick väder istället!

noddin my head like yeah

jaha ja, dashboard har en skiva från 09 som jag inte visste om. första låten får en trea/5 en minut in på låten. äh, vet inte. känns konstigt att skriva när lillfingret sover, vakna nu då!

igår satt jag paul och elin på espresso house i två timmar, det var mysigt. känner för att fly nånstans. jag kan tydligen inte skriva sammanhängande men vad gör det när solen värmer lite mer än vanligt så att man kan sitta ute och läsa sin spanskabok som måste vara klarläst tills på måndag kom jag på häromdagen. men det går snabbt att läsa.. för jag känner att jag inte har någon personlighet. white blank page. bra låt det där. men dagens låt är ändå what's the point. grannen påminde mig så jag öppnade spotify and nodded my head like yeah.

rädd att kylan håller i sig hela sommaren...

wahh! denna sega datorn alltså!! anledning till mitt ickebloggande: cris hällde ett glas vatten på tangentbordet. nej men, det går i perioder helt enkelt..

helgen var berikande, om det nu är ett passande ord för jag tror inte svenska är mitt första språk egentligen. har nog inget första språk överhuvudtaget. jag kör på enkla ord helt enkelt: jönköping = najs. ska man berätta något kanske? jessica o camilla är två härliga brudar som det är omöjligt att ha tråkigt med!

vad har hänt med plugghästen emilia? har jag frågat mig de senaste dagarna. antagligen:
1. för lite lektioner - mycket fritid = LAT
2. pluggat för mycket - har nu tröttnat.
3. sommaren närmar sig - vem vill plugga då?
ja, helt enkelt vanliga skitanledningar som gör att jag bara inte gör det jag ska. jag har aldrig varit såhär. jag bara hoppas hoppas hoppas att jag får jobb så att jag kan fokusera på något annat ett tag. hade varit gött med lite cash också, vem säger nej till det. men mest tror jag att jag skulle göra det så bra!!

pappa kom hem från berlin med massa godis, äkta pappa-style tycker jag! vilket jag tycker om mycket! The Moon-Atomic med AvA gör mig så glad och jag vill ursäkta för att temat på det här inlägget är aningen förvirrat.

RSS 2.0