"It's not you, it's me"

I've been roaming around...

Bara att vakna upp med Mikael, känna ljuset från solen på morgonen, låta strålarna värma kroppen en aning i den iskalla luften på väg upp till humanisten. Det hade räckt.
Springa till bussen på isen och landa på baken. Vandra runt i stan i timmar men inte hitta nåt annat än ett spansk-svenskt lexikon. Komma på att det inte är någon 'Glee' idag för att Robinson visas istället. Få ont i halsen och känna sig trött. Såna grejer kan förstöra lite.
Jag vet inte, det är bara en sån där dag som blev fel. Om jag bara orkade hade jag kunnat förhindra det, jag har ju bara min inställning att skylla på. Jag är så trött, så trött. Ibland bryr man sig inte. Man vill bara lägga sig under täcket och sova långt in på nästa dag.


fredagsmys

Banan-choklad muffins får mig att tänka på Emelie. Hennes mamma brukar baka det, och man måste ju hålla med om att det är en oslagbar kombination! Banan och choklad (och nougat i vårt fall)! Underbart. Just nu är jag tyvärr proppmätt av middagen så jag får se om jag kan få ner mer än den halva smakprovsmuffinsen. Annars väntar en god frukost imorgon!

Mikael slickar skålen...
...medans jag sitter framför ugnen och studerar de växande små krabaterna!
Fini!

i think ur a contra


JAG KOMMER ATT SAKNA DIG!



Lev livet (- köp en glass)! Lev livet - åk till Freiburg! Men kom hem snart min älskade Emelie. Ta vara på tiden, det kommer gå snabbt för dig. Lägg upp mycket bilder på fejjan och blogga mycket! Jag väntar på dig här i götet. Ha det jättefint min vän.

en dag på isen


I wish I had a river I could skate away on

Han sover igen. Jag ska väcka honom om 8 minuter och då ska vi fixa lite varm choklad att ha när vi åker skridskor. Jag har gett honom tillåtelse att kalla mig Bambi efter idag, vi får se hur det går.. Jag lovar att mina tjejer kommer "äga upp mig" på isen också. Men nu ska jag inte vara sån! Hur ska det gå om jag har den här inställningen? Det viktigaste är att det blir kul, och att jag får träffa personer som jag tycker om!

Joni Mitchell sjöng om att åka skridskor. Egentligen handlar den om något helt annat, men det är en fin låt. 

värld sju

Frågan är varför jag fortfarande sitter framför datorn trots att mina ögon är trötta och mina axlar börjar värka. Svaret var för några timmar sen Super Mario, nu är det Spotify + bloggläsande. Vad skulle man göra utan Internet?

RSS 2.0