bicicleta / vélo

tråkar sönder mitt liv, finns inget jag är sugen på att göra. har lyssnat på radio hela förmiddagen, P3 såklart fastän jag stör mig på programledaren för 'musikguiden'. han överartikulerar och uttalar fel på vissa artistnamn. språkpolis som man är... inte ok!

igår hade jag en fin idé och solade med sportbh. dummaste tanken någonsin. självklart är det molnigt idag så jag kan inte fixa det här hemska misstaget än!

jaha, vad gör jag när jag är ledig? jag går runt och suktar efter en fin cykel. åh en fin damcykel står högst på önskelistan! igår fick jag en del konstiga blickar, alla trodde väl att jag spanade in dem. men nej, jag kollar bara in din snygga cykel fattar du väl!


från weheartit

sidospår

Ja, jag har ju också hört radiohit-låten "we are young" med fun. och erkänner att den är förbaskat bra! Sångaren Nate Ruess är före detta sångare i bandet The Format som jag älskar så. The Format påminner mig särskilt om en av min familjs sommarresa till malmö där vi lånade ett hus ett par veckor varje sommar. på den gamla goda tiden?

Fun. låter inte allt för olikt The Format och ger mig i princip samma känsla. Som många andra band var det min framtide man (eheh) Mark Hoppus som intruducerade The Format för mig med "She Doesn't Get It" i sin legendariska podcast HiMyNameIsMark. Antagligen världens bästa podcast. Filip och Fredrik kommer dock inte långt efter. Vad handlar det här inlägget om egentligen?

Anywho..
Bästa Fun.-låtar på nya skivan:
- Carry On
- Some Nights
- We Are Young
- One Foot

vissa människor

hej sommarlov!

har idag gjort sista tentan och skickat in sista reflektionsuppgiften (fan, hatar verkligen att relfektera haha) och nu var det dags att säga hejdå till långa resor till Skövde och tråkiga inlämningsuppgifter för den här våren. wohoo!

fast jag vet inte... har lite smått ångest över den här sommaren. kanske löser det sig med jobb, kanske inte. kanske får jag nöja mig med att vara hemmafru? jag hoppas på att kunna ta mig nånstans, till Ölmstad där Elin är och till Stockholm där Jessica precis har skaffat lägenhet! Förhoppningsvis. Rimliga resor i alla fall!

har haft en riktigt bra sista tid i skolan denna terminen. man borde alltid ha VFU som sista kurs, för det är ganska slappt... har i och för sig inte haft någon fritid i och med tågresandet och blivit halvt GALEN på en viss person. ÅHH VISSA MÄNNISKOR ALLTSÅ!!!

haha THANK GOD för sommarlov hur den än blir...


lunchrast :)


fula (men varma) scrubs. obligatorisk pose på toaletten... en fin ljusreflex i glasögonen också...


sommar!

RSS 2.0