Lucy Charles / Lucinda James



Det är inget fint namn, ja vet. Men när Lucy gjorde nåt hon inte fick så ropade jag alltid "Lucinda James!", som när en mamma skäller på sin dotter. Haha, jättekonstigt. Men namnet fastnade och jag kallar henne alltid så nu. Eller .

I alla fall. Jag saknar dig Lucinda.


vårkänslor


we don't need to whisper



den finns vissa band som jag kan älska och hata andra sekunden. ett bra exempel är kent. vissa stunder passar det bara inte och jag mår liksom illa när jag hör dom. det är bara fel ibland. usch! kent?? stäng av!! nästan lite panikartat. det går i perioder. det kan ta månader innan jag kan lyssna igen.

det är exakt samma sak med angels & airwaves. kanske får jag sådana perioder eftersom jag lyssnade sönder båda dessa banden på gymnaiset? kanske. japp. musik. så är det väl för alla.

tänkte bara säga att angels & airwaves är jävligt bra egentligen. det var allt.

too school for cool

vilket spännande liv jag har just nu (ironi!). hela denna helgen bestod av plugg. var i skolan ungefär 10-19 fredag, lördag och söndag och det är ingen överdrift. det är så man har det ibland som student. fy fan! jag tror det var värt det iaf, för omtentan i örats anatomi och fysiologi kändes bra idag.

idag tänker jag inte plugga ALLS. känner mig halvsjuk och sitter i sängen med en sjuk, sovande pojkvän bredvid mig. åh februari, tar du slut snart så att man kan få lite vårkänslor. det hade varit något!


drömde för övrigt om denna pennan i natt. det visar ju bara att jag har pluggat FÖR mycket. sprang iväg till stan efter tentan och köpte mig en alldeles egen kombinationspenna. vilken lycka! (faktiskt inte ironisk...)

McStudy


igår var "pluggandet" bra roligare än vad det är idag. analyserade ljudmiljön med olika typer av hörselskydd på en bar, drack lite öl och åt en god pasta med svampsås. idag sitter jag och repeterar massa powerpoints inför tentan nästa fredag och omtentan måndagen efter det. yes, min första omtenta. det svider lite måste jag erkänna. jävla pars tensa, manubrium mallei och pars flaccida. (delar av trumhinnan om någon undrar).

struntsamma, snart är pluggandet klart för ikväll. dags att gotta ner sig med en kopp te framför grey's anatomy, mitt och mikaels nya beroende!

-

Meredith: "She has my McDreamy. And my McDog. She's got my McLife. And what have I got?"

sloth



detta får mig att gilla kristen bell ännu mer. haha så underbar!

RSS 2.0