weekend i gbg


paulina kör BIL!!

fick typ ingen bra bild med alla oss tre, men men... tack för denna helgen! nu börjar nästa.
PUSS

annedal

det är så vackert när solen går ner vid annedalkyrkans hållplats.

19 januari:
image description
19 december:

talented siblings

sitter vid köksbordet och lyssnar på first aid kit, min nya drog... är kissenödig. orkar inte gå på toa. mikael fattar aldrig. vaddå, det förstör ju hela stämningen med ett toabesök mitt i allt! nej men det är bara lathet. jag bryr mig inte just nu för systrarnas röster är så vackra och jag är inne i min egna lilla bubbla med mikaels stora hörlurar på. varför tänker man alltid att man är med i en musikvideo när man åker buss och lyssnar på musik? eller är det bara jag? bara en tanke.

förresten, på tal om syskon som är bra på musik. här är mina fina syskon... dom ser så pluttiga ut!


nyår


jag och mina fina tjejer på nyår! vi ser ut att försöka få till en omslagbild till vår nya skiva eller nåt. pose deluxe. men visst är vi fina! jag kommer sakna att ha emelie i göteborg! umeå, du är för långt bort.

emmylou



min nya favoritlåt, och kanske favoritband? så underbar.

hello sunshine

Har haft en så jävla lång vecka när jag har levt för att plugga. Därför var det gött att ha myskväll igår med Emelie och Paulina, bara släppa allt lite. Trots att jag antagligen failade tentan. Fan. Har aldrig varit så säker på att jag behövt göra omtenta. Skitsamma! Idag vill jag göra något kul och känna mig fin. Känner man sig fin kan det faktiskt förbättra en dålig dag. Är inte det dumt egentligen?

Bilden är för övrigt det vackra hörselorganet jag gjorde i skolan i tisdags. Kändes som att vara tillbaka på högstadiet lite... Fast på ett bra sätt.

2012


RSS 2.0